En totalt i orden oplevelse

Valget faldt på Frifeldt, da Hanne og Peder Hornshøj var på jagt efter drømme-sommerhuset. Og det har de ikke fortrudt: Fra den kreative proces og planlægning til byggeperiode og aflevering af huset var oplevelsen i orden

I Søndervig ved Ringkøbing, hvor det jyske fastland rammer havet – flot placeret i klitterne, hvor man kan skimte toppen af Vesterhavets bølger – ligger et helt særligt sommerhus. Helt særligt for familien Hornshøj, der nyder at bruge deres sparsomme friweekender og ferier der. I et hus, der er bygget helt efter deres drømme og tilpasset deres behov.

”Vi havde en masse idéer til, hvordan huset skulle være og hvad det skulle indeholde. Derfor var vi ret tilbageholdne med at kontakte typehusfirmaerne. Men da vi alligevel prøvede Frifeldt viste det sig, at de var mere end parate til at spille med,” fortæller Peder Hornshøj, der til daglig er adm. direktør for Bravo Tours og derfor havde svært ved at tage hundredvis af timer ud af kalenderen for at fungere som byggekonsulent.

”En af grundene til, at valget faldt på Frifeldt var troværdigheden. Vi havde tillid til dem fra begyndelsen. Det betød meget for vores valg, at vi stolede på, at vi her var i gode hænder,” siger han.

Dedikerede og dygtige håndværkere

Familien Hornshøj havde deres helt egne idéer til, hvordan huset skulle se ud. Sammen med Frifeldts salgsafdeling fandt de frem til den grundplan, der bedst matchede behovene. Og derfra skabte de drømme huset.

”Vi forklarede vores tanker og viste eksempler. Vi blev rådgivet omkring materialer og andre valg. Frifeldts arkitekt vendte tilbage med tegninger og forslag. Vi rettede til og fandt frem til en rigtig god løsning på det endelige resultat.  Også i forhold til placering på grunden. En del af processen var, at finde den placering på grunden, der udnytter havudsigten bedst muligt. Og det er lykkedes. Vi har en fin havudsigt fra huset. Frifeldt var hele vejen villige til at spille med. Mere end det faktisk. De var nysgerrige og ivrige efter at gøre noget nyt,” fortæller Peder Hornshøj, der ivrigt fulgte byggeriet. Ikke fordi han var nødt til det. Men fordi han havde lyst til at følge med i processen.

”Frifeldt har deres egne håndværkere. Og dem, der arbejdede med vores hus, var vanvittigt dygtige og meget dedikerede. Det var en fornøjelse at følge med i processen. Og fordi det hele var så gennemarbejdet inden vi gik i gang, var der ikke ret mange tvivlsspørgsmål, ” siger Peder Hornshøj og peger på, at man i et byggeri ikke kan undgå, at der dukker spørgsmål op undervejs. Men de blev med det samme bragt op sammen med familien - og der blev hurtigt fundet løsninger.

Levering til tiden – uden problemer

Da huset stod færdigt i september 2014 mødtes byggeherre og byggefirma og gik huset igennem. ”Der er vist endnu ikke bygget et hus, hvor der slet ikke er småting, som ikke er helt på plads ved afleveringen. Vi gik huset igennem og vi var på forhånd orienteret om, at der var et par småting, som ikke var helt i orden. Men alt blev ordnet hen ad vejen og vi fik fundet løsninger på tingene,” fortæller Peder Hornshøj, der samtidig kunne glæde sig over, at huset blev leveret til den tid, der på forhånd var aftalt. Og til den pris, der var aftalt.

”Fra vi satte processen i gang og til vi stod med et færdigt hus – klar til at flytte ind i – kørte tingene bare. Uden nævneværdig problemer. Vores tillid viste sig at være begrundet. Trods små overraskelser, der altid er undervejs i et byggeri, virkede tingene fra start til slut - og til den rigtige dato og rigtige pris. Så vi kan absolut anbefale andre at lade Frifeldt stå bag deres sommerhus,” siger Peder Hornshøj, der sammen med sin kone Hanne og sønnerne Martin på 20 år og Jacob på 18 år, glæder sig til, at fritiden bliver mindre sparsom – så de for alvor kan leve i og nyde drømmehuset i klitterne i Søndervig.

keyboard_arrow_up