Byg et træhus, du kan se dig selv i

Vi tilbyder 5 forskellige typer af træhuse, som byggeriet af dit nye træhus kan tage udgangspunkt i. Hos os har du masser af frihed, når det kommer til både de små og store detaljer. Læs mere om vores typer af træhuse her.

Classic


Et træhus med rødder i den nordiske tradition. Du får et træhus med en gennemtænkt indretning, der passer til den moderne familie.

Modern Classic


Det klassiske træhus i en opdateret version. Et stilrent udtryk og masser af lækre detaljer giver dig et hus med moderne kant.

Life


Arkitekttegnede træhuse skabt til det gode liv med familien. Du får alle de moderne bekvemmeligheder og lidt ekstra luksus i et hus med et nutidigt udtryk.

Function


Et træhus med et moderne minimalistisk udtryk. Gode regulære rum og en god udnyttelse af kvadratmeterne giver fantastiske betingelser for et godt familieliv.

Pure


Æstetik og enkelthed smelter sammen i dette moderne træhus. Store vinduer får inde og ude til at flyde sammen.   

Sådan bygger vi dit træhus

Vælger du at bygge dit træhus i samarbejde med os, sørger vi for at tage dig i hånden i hele processen. Vi tilbyder:

  • chevron_rightDet hele starter med et byggemøde, hvor du fortæller os om dine drømme. Og vi fortæller om dig om Frifeldt. Et byggemøde er 100% uforpligtende.
  • chevron_rightNår du er blevet overbevist om, at du skal vælge Frifeldt som byggefirma, tegner bygningskonstruktøren de tilføjelser til det hus, du har valgt. Så vi er sikre på, at det passer til dine ønsker og behov. Når det er på plads, udarbejder vi en kontrakt med en endelig pris.
  • chevron_rightSå er det tid til at gennemgå og udvælge materialer og overflader til dit nye træhus. Vi holder gerne mødet i vores showroom, så du kan se alle materialerne i virkeligheden. Efter mødet kan du tage direkte til HTH og vælge køkken, bad og garderobe.
  • chevron_rightFra den dag byggeriet går i gang, tager vores projektleder over. Projektlederen er på pladsen, den dag byggeriet starter op og følger løbende byggeriet for at kvalitetssikre. Når dit træhus er færdigbygget, foretager projektlederen afleveringen sammen med dig. Her gennemgår vi huset og kvaliteten.

Læs mere om byggeprocessen her

keyboard_arrow_up