Frifeldts betingelser for udfyldelse af kontaktformular, tilmelding til nyhedsbreve og katalogbestilling.

Tak for din interesse. Ved at bede om at blive kontaktet af en medarbejder, tilmelding til nyhedsbreve og/eller katalogbestilling accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger. 

Ved din tilmelding accepterer du at blive kontaktet af os:
Frifeldt
Jens Chr. Nielsensvej 1
7480 Vildbjerg


Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@frifeldt.dk så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når du udfylder vores kontaktformular, afgiver du til navn og telefonnummer. Vi anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at ringe/skrive til dig, præcis som du har bedt os om.

Ved tilmelding til nyhedsbreve og katalogbestilling, afgiver du dit navn, efternavn, bopælsadresse, telefonnummer og email samt eventuelt en besked til os. Disse oplysninger anvendes så vi kan sende kataloget til dig. Ved katalogbestilling sender vi dig fire opfølgningsmails. Derudover bruger vi også oplysningerne til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem vi ringer til, så vi kan give dig den bedst mulige service, når vi kontakter dig.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares på ubestemt tid.

Videregivelse 

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand.

Overførsel af oplysninger til 3. lande  

Dine oplysninger overføres ikke til lande uden for EU og EØS.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v. 

Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har ud- vekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet. 

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18. 

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. 

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk. 

keyboard_arrow_up