Fritidshuse tilpasset dine behov

Mangler du et byggefirma til at opføre dit fritidshus? Så kontakt Frifeldt. Vi er et erfarent byggefirma med base i Vestjylland, der skaber fritidshuse perfekt tilpasset vores kunders ønsker og behov.

Book et møde

Danskerne elsker fritidshuse

Det forstår vi godt. Med kort afstand til vandet i de fleste egne af landet og fantastiske badestrande er Danmark et perfekt sted at eje et fritidshus.

Sene sommeraftener på terrassen med kølig hvidvin i glasset, glade børn der pjasker rundt i vandkanten og krimilæsning til langt ud på natten. Så bliver det ikke bedre. Med et fritidshus er du garanteret livsglæde sommerferie efter sommerferie.

Få inspiration til dit drømmehus

 

 

Frifeldt skaber de perfekte rammer – i samarbejde med dig

Hos Frifeldt er vi specialiseret i at skabe fritidshuse til kunder, der drømmer om afslappende stunder i egne rammer. Frifeldt er et byggefirma, der hverken går på kompromis med kvalitet eller design.

Vores erfaring siger os, at det perfekte fritidshus opstår i tæt dialog mellem byggefirma og kunde. Derfor prioriterer vi den indledende dialog med kunderne højt – det skaber de bedste forudsætninger for at ramme plet med det endelige hus. Frifeldt tilbyder en række standardløsninger som kan tilpasses alt efter den enkelte kundes behov.

Læs mere om de forskellige løsninger

 

Nyt fritidshus – fra idé til færdigt hus

Bygger du hus med Frifeldt, er vi med dig i med i hele processen – fra den indledende idéfase til overdragelsen af nøgler. Det skaber tillid og tryghed mellem byggefirma og vores kunder.   

Kvalitet er et nøgleord for os. Derfor slipper vi jer først, når huset er overdraget i den retmæssig stand og byggekvalitet, som vi gerne vil være kendt for.

Læs mere om byggeprocessen

keyboard_arrow_up