Fritidshuse tilpasset dine behov

Mangler du et byggefirma til at opføre dit fritidshus? Så kontakt Frifeldt. Vi er et erfarent byggefirma med base i Vestjylland, der skaber fritidshuse perfekt tilpasset vores kunders ønsker og behov. 

Book et møde

Danskerne elsker fritidshuse

Det forstår vi godt. Med kort afstand til vandet i de fleste egne af landet og fantastiske badestrande er Danmark et perfekt sted at eje et fritidshus.

Sene sommeraftener på terrassen med kølig hvidvin i glasset, glade børn der pjasker rundt i vandkanten og krimilæsning til langt ud på natten. Så bliver det ikke bedre. Med et fritidshus er du garanteret livsglæde sommerferie efter sommerferie.

Få inspiration til dit drømmehus

 

 

Frifeldt skaber de perfekte rammer – i samarbejde med dig

Hos Frifeldt er vi specialiseret i at skabe fritidshuse til kunder, der drømmer om afslappende stunder i egne rammer. Frifeldt er et byggefirma, der hverken går på kompromis med kvalitet eller design.

Vores erfaring siger os, at det perfekte fritidshus opstår i tæt dialog mellem byggefirma og kunde. Derfor prioriterer vi den indledende dialog med kunderne højt – det skaber de bedste forudsætninger for at ramme plet med det endelige hus. Frifeldt tilbyder en række standardløsninger som kan tilpasses alt efter den enkelte kundes behov.

Se vores sommerhus typehuse

 

Nyt fritidshus – fra idé til færdigt hus

Bygger du hus med Frifeldt, er vi med dig i med i hele processen – fra den indledende idéfase til overdragelsen af nøgler. Det skaber tillid og tryghed mellem byggefirma og vores kunder.   

Kvalitet er et nøgleord for os. Derfor slipper vi jer først, når huset er overdraget i den retmæssig stand og byggekvalitet, som vi gerne vil være kendt for.

Læs mere om byggeprocessen

Hvad er forskellen på et fritidshus og et sommerhus?

Et sommerhus er en slags fritidshus. Men der findes faktisk fritidshuse, som ikke er sommerhuse. Lyder det kryptisk?

Et fritidshus er efter planslovens definition et hus, som ikke er udlagt til helårsbolig. Du må kun bo der i 34 uger om året, og fra 1. november til slutningen af februar er kun kortere ophold i huset tilladt.

Et sommerhus er et fritidshus, som ligger i et sommerhusområde. Sommerhusområder er specifikt udlagt til kun at indeholde ferieboliger, og de ligger typisk kystnært og naturskønt. De mest populære sommerhusområder ligger i Skagen og på kysten i Nordsjælland.

I gamle dage var sommerhuse ret dårligt isoleret, og det betød at i praksis var det de færreste, som havde lyst til at være i huset uden for den varme sommersæson. Men i nyere tid er kvaliteten af sommerhuse blevet så høj, at de ofte overgår vores faste beboelser i komfort og isolering. Samtidig er mange mennesker begyndt at overveje en fritidsbolig uden for de etablerede sommerhusområder; både af nød- da der er rift om pladserne i de eftertragtede sommerhusområder - men også fordi vi har fået øjnene op for ferieoplevelser og livskvaliteter i de almindelige landzoner. Det kan desuden have betydning, at afstanden ofte er lang til sommerhusområderne. 

Brug fritidshus frem for sommerhus

Den sproglige forvirring omkring sommerhuse og fritidshuse betyder, at man risikerer at stille de forkerte spørgsmål, når man er interesseret i at bygge eller købe en feriebolig. I den professionelle verden benytter man "fritidshuse" over en bred kam, da det er den mest dækkende betegnelse. Spørger du efter et sommerhus, kan du derfor risikere at få et begrænset udvalg af muligheder, rettet mod sommerhusområder.

keyboard_arrow_up