3 spørgsmål, vi ofte hører fra nysgerrige sommerhusdrømmere

Hos Frifeldt snakker vi hver dag med folk, der drømmer om sommerhus. Her er de 3 spørgsmål, vi oftest får stillet - og svarene på dem.

Måske du også har tænkt på, hvornår et nyt sommerhus kan stå færdigt? Om et træhus er billigere end et murstenshus? Og hvordan kan det være, at kvadratmeterprisen på sommerhuse ofte er dyrere end på helårshuse?

 

3 spørgsmål, vi ofte hører fra nysgerrige sommerhusdrømmere

  1. Hvornår kan mit sommerhus stå færdigt?
  2. Er et træhus billigere end et murstenshus?
  3. Hvordan kan det være, at kvadratmeterprisen på sommerhuse ofte er dyrere end den er i helårshuse?

 

De 3 oftest stillede spørgsmål

1. Hvornår kan mit sommerhus stå færdigt?

Hos Frifeldt har vi meget stor fleksibilitet, og vi kan som udgangspunkt bygge, når du som kunde ønsker at bygge.

Det er en praksis, vi har efterlevet i gennem rigtig mange år. De sidste par år er der dog sket en eksplosionen i antallet af nye projekter, hvilket har udfordret os lidt. Men nu begynder vi at nærme os et punkt, hvor vi er tilbage til normalen.

Det betyder, at vi igen kan tilbyde opførsel, når det passer i jeres tidsplan. Du kan altid ringe til os, hvis du vil have en cirka-tidsplan for netop dit projekt.

 

Kontakt Frifeldt for en specifik tidsplan

 

2. Er et træhus billigere end et murstenshus?

Prisen på et sommerhus afhænger af meget mere end materialevalg. Husets udformning, detaljeringsgrad og kompleksitet har også stor indvirkning på, hvor det lander henne prismæssigt.

Hos Frifeldt opfører vi udelukkende træhuse. Alligevel er det ærlige svar på ovenstående, at du generelt ikke bør forvente, at et træhus er væsentligt billigere end et murstenshus.

Til gengæld er et træhus langt mere klimavenligt end et murstenshus, og så har det andre byggefordele at arbejde med træ kontra mursten. Eksempelvis er en ydervæg af træ væsentligt tyndere end en murstensvæg, hvilket medfører et større nettoareal i et træhus.

 

3. Hvordan kan det være, at kvadratmeterprisen på sommerhuse ofte er dyrere end den er i helårshuse?

Det er ikke helt fair at sammenligne m²-prisen på et sommerhus med et helårshus.

Et helårshus er ofte omkring 180 m², mens et sommerhus gennemsnitligt er 120 m². Men på trods af størrelsesforskellen har de fleste stadig samme køkkenkrav, samme antal toiletter og opvarmningskilder i huset som et helårshus. Det er de ting, der koster. Det samme argument gælder opstartsfaser med el, VVS, malere osv.

Vi ser også en tendens, hvor prisen holdes oppe af, at flere ønsker samme høje komfort i deres sommerhus, som de har derhjemme.

 

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder

 

Drømmer du om at blive sommerhusejer?

Hos Frifeldt tager vi gerne hånd om dig og guider dig gennem byggeprocessen fra første idé til du står med nøglen til det nybyggede sommerhus. Vi hjælper dig med at finde præcis den type og model, der passer netop til dit behov. Dermed kan vi finde frem til en overslagspris, så du kender til de økonomiske rammer.

Hør dine muligheder her:

 

Ja tak, gør mig klogere på at bygge nyt sommerhus

Kan vi hjælpe dig?

Drømmen skal jo starte et sted. Fortæl mig om din og lad mig gøre dig klogere på mulighederne.

Bjarne Nielsen

Salgschef

phone+45 97 47 24 60

mailbjarne@frifeldt.dk

Bjarne Nielsen

keyboard_arrow_up