Hvem er Frifeldt?

Med mere end 50 år på bagen er vi en erfaren samarbejdspartner, når du skal bygge nyt sommerhus. Hos os er du sikker på at blive inddraget i hele byggeprocessen – fra de store linjer til de små detaljer. 

Om os 

Frifeldt blev stiftet i 1968 og har været involveret i et hav af byggeprojekter rundt om i landet siden da. De mange års erfaring gør, at vi har opbygget en stor faglig ekspertise og en unik evne til at lytte og forstå vores kunders ønsker og behov.

Vores store erfaring kommer dig til gode, når du skal bygge dit sommerhus. 

Sommerhuse tilpasset dine ønsker

Vi har designet fem forskellige hustyper, du kan tage udgangspunkt i, når du skal bygge nyt sommerhus.

Men når det kommer til den indre rumfordeling og de små detaljer, har du fuld frihed. Det betyder, at du får et sommerhus skabt til lige præcis dine ønsker og behov – uden at det koster ekstra.

Højeste kreditværdighed

 

Frifeldt har endnu en gang opnået den højeste kreditværdighed for danske virksomheder.
En AAA rating er givet efter en grundig analyse af blandt andet Frifeldts solide ejerforhold, økonomi og betalingsmønstre.

Med sin fornemme placering på Soliditets kreditvurderingsskala er Frifeldt en stabil og pålidelig samarbejdspartner.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt og hør mere

Skriv dit navn og telefonnummer i felterne, så ringer vi dig op.

Bjarne Nielsen

Salgschef

phone+45 97 47 24 60

mailbjarne@frifeldt.dk

Bjarne Nielsen

keyboard_arrow_up