Hvem er Frifeldt?

Med mere end 50 år på bagen er vi en erfaren samarbejdspartner, når du skal bygge nyt sommerhus. Hos os er du sikker på at blive inddraget i hele byggeprocessen – fra de store linjer til de små detaljer. 

Om os 

Frifeldt blev stiftet i 1968 og har været involveret i et hav af byggeprojekter rundt om i landet siden da. De mange års erfaring gør, at vi har opbygget en stor faglig ekspertise og en unik evne til at lytte og forstå vores kunders ønsker og behov.

Vores store erfaring kommer dig til gode, når du skal bygge dit sommerhus. 

Sommerhuse tilpasset dine ønsker

Vi har designet seks forskellige hustyper, du kan tage udgangspunkt i, når du skal bygge nyt sommerhus.

Men når det kommer til den indre rumfordeling og de små detaljer, har du fuld frihed. Det betyder, at du får et sommerhus skabt til lige præcis dine ønsker og behov – uden at det koster ekstra.

Skal vi bygge dit nye sommerhus?
Vi hjælper dig gennem hele byggeprocessen

Hos Frifeldt gør vi det til en god oplevelse at bygge nyt sommerhus. Dialog er nøgleordet. Vi er med dig i hele processen – fra de første idéer kommer på papiret til det færdige sommerhus er klar til overtagelse.


Få fuld medbestemmelse

Bygger du med Frifeldt, har du mulighed for at få fingrene helt ned i byggeprocessen. Det gælder både de store linjer og de små detaljer. Kort sagt: Du har friheden til selv at bestemme, når det kommer til alt fra grundplan til badeværelse.

Ingen ekstra regninger

Hos os vil du ikke opleve at blive mødt af diverse ekstraregninger, som byggeriet skrider frem. Vi vil hellere give dig den rigtige pris fra start. Det synes vi er den bedste måde at gøre tingene på. Og så skal du i øvrigt først betale, når sommerhuset er klar til indflytning. 


Vi bygger, når du er klar

Når først du har truffet din beslutning om at bygge nyt sommerhus, er det ærgerligt at vente på at byggeriet kan gå i gang. Hos Frifeldt bygger vi, når det passer dig. Og har du spørgsmål undervejs i processen, mødes vi de gange, det er nødvendigt for at give dig tryghed gennem hele forløbet.

Byggerådgivere med teknisk forståelse

Når dialogen om dit nye sommerhus starter, kommer du i kontakt med vores teknisk uddannede byggerådgivere fra starten. Det sikrer dig en god start på byggeprocessen og på den måde bliver dine drømme og behov fra starten tænkt ind i en ramme, der kan lade sig gøre. 

Hvad siger vores kunder?

Vi får løbende feedback fra vores kunder. Læs nogle af udtalelserne her. 

Læs mere
 

Kontakt og hør mere

Skriv dit navn og telefonnummer i felterne, så ringer vi dig op.

Alex Bordinggaard

Salgs- og byggerådgiver

phone+45 9626 5441

mailalex@frifeldt.dk

Alex Bordinggaard

keyboard_arrow_up