Hvornår og hvor?

Sted

Bag Højen 8C
9492 Blokhus

Tidspunkt

Søndag d. 15. september
kl. 11.00 - 13.00

Boligareal

115 m2

Grundplantegning

Hent grundplantegning

Bag Højen

Boligen er på 115 m² og indrettet med tre gode værelser samt to badeværelser. Derudover indeholder sommerhuset en lys stue, der hænger sammen med husets køkken-alrum med ovenlys vinduer. Udenfor er der etableret en skøn stor terrasse med bl.a. lævæg og udebruser. Der ud over forefindes der et rummeligt redskabsrum.

Facaden er beklædt med sortmalet gran og taget er et sedumtag, som får naturen integreret på smukkeste vis. I entré, badeværelser, køkken/stue samt alle værelser er der glatte hvide fibergipsvægge. Der er lyse Troldtekt lofter i alle rum. Troldtekt giver god akustik og et godt indeklima. 

Om Modern Classic sommerhusene

Det klassiske sommerhus har fået en opgradering i denne Modern Classic hustype. Huset har saddeltag. Her kombineres den klassiske sommerhusstemning med et moderne stilrent udtryk.

Få tegnet Modern Classic efter dine ønsker og behov

Modern Classic-serien består af 8 forskellige grundplaner. Du kan vælge grundplanerne som de er, eller få dem tilrettet, så de passer til dine ønsker og behov.

 

Bestil en fremvisning

Vil du gerne se et Frifeldt hus på et andet tidspunkt end åbent hus datoerne. Ring til os eller skriv dit navn og telefonnummer i felterne, så ringer vi dig op og aftaler sted og tidspunkt.

Bjarne Nielsen

Salgschef

phone+45 97 47 24 60

mailbjarne@frifeldt.dk

Bjarne Nielsen

keyboard_arrow_up