Nybyg af sommerhus

Hvorfor skal du vælge Frifeldt som byggefirma af dit sommerhus? Hos Frifeldt er det altid dig og dine sommerhusdrømme, der er i fokus. Vi hjælper dig gerne med at bygge det sommerhus eller fritidshus, du føler dig hjemme i. 

Ingen mennesker er ens, og derfor giver vi dig altid masser af muligheder for at sætte dit individuelle præg på sommerhuset. Det har vi gjort, siden vi blev grundlagt i 1968.

Fra du får den første idé, til du står med nøglen til dit færdigbyggede sommerhus tager vi hånd om dig, og guider dig gennem byggeprocessen. Vi opretholder en høj kvalitet i alle led og sikrer, at sommerhuset lever op til den gode byggekvalitet, Frifeldt er kendt for.

 

Se hvilke sommerhuse typehuse, du kan bygge med os

 

Tag arkitekten med på råd, når du bygger nyt sommerhus

Når du går i byggetanker, er det en god ide at tage vores arkitekt med på råd. Vores arkitekt sparrer gerne med dig, og sidder klar til at tegne dine tanker og behov til sommerhusbyggeriet. Det er jo dig, der skal leve i sommerhuset eller fritidshuset, så det er vigtigt, at vi finder en løsning, der lever op til dine forventninger.

Book et møde


5 forskellige typer sommerhuse du kan bygge

Herunder kan du opleve vores fem typer af sommerhuse, som du kan bygge. Du har mulighed for at tilføre dine egne ideer og detaljer, der gør byggeriet til dit helt eget.

Få inspiration i din postkasse

Se masser af billeder, få fakta, inspiration og bliv klogere på alle mulighederne.

Få gratis katalog

Gratis katalog med sommerhuse fra Frifeldt, et sommerhus byggefirma . Se pris for at bygge nyt fritidshus.

keyboard_arrow_up