Modern Classic

Lad dig inspirere i vores gallerier med udvalgte billeder af sommerhuse fra Modern Classic serien.

Husene kan tilpasses efter behov

Det klassiske sommerhus har fået en opgradering i denne hustype Modern Classic. Huset har saddeltag. Her kombineres den klassiske sommerhusstemning med et moderne stilrent udtryk.

De viste eksempler på Modern Classic huse har samme arkitektoniske udtryk, men træbeklædning, vinduer og tag er forskellige. Modellerne her er blot til inspiration og kan tilrettes efter individuelle ønsker.

Du kan frit vælge facader, tag, vinduer/døre, terrasser, farver mv, så huset kommer til at matche til dine behov og din smag. Det samme kan du gøre med indretningen – hvis du er begejstret for Modern Classic modellens udseende, men synes at indretningen i én af de andre hustyper passer bedre til jeres familie, så bygger vi det til jer.

Se hvor vi har bygget

Her på kortet kan du se, hvor der er bygget Frifeldt-huse. 

Vi holder løbende åbent hus rundt omkring i Danmark, hos nogle af vores glade husejere. Et åbent hus er den perfekte mulighed, for at lade sig inspirere til valg af materialer og indretning og ikke mindst til at tjekke vores kvalitet af på slutproduktet. Vi bygger hvor som helst i Danmark og håber, at du finder inspiration til dit nye sommerhus.

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information om vores sommerhuse?

Kontakt os her

For at se dette indhold skal statistik cookies være tilladte.

View Se hvor vi har bygget in a full screen map

keyboard_arrow_up