Sådan bygger vi

Hos Frifeldt tager vi hånd om jer fra idé til færdigt byggeri. I er i trygge hænder hos os, og vi guider jer hele vejen. Vi opretholder en høj kvalitet i alle led. Dermed er I sikre på at få et hus i den høje kvalitet Frifeldt er kendt for. 
Nedenfor vises byggeriets faser – trin for trin.

#1   Afklaring af ønsker og behov

Når vi bliver kontaktet af en kunde, foreslår vi at der afholdes et møde, hvor kunden fortæller om sin drømmesommerhus. Byggerådgiveren hjælper med at finde præcis den type og model, der passer kundens behov. 

 

#2   Tegninger og tilbud

Når projektets udformning og pris ligger fast, udarbejdes en byggekontrakt der formaliserer samarbejdet og sikrer kunden får det aftalte sommerhus.

 

#4   Projektering

Projekteringen er det sidste skridt, inden byggeriet kan gå i gang. Vi laver myndighedsbehandling og detailprojekterer huset, og derefter bestilles materialer hjem fra leverandørerne. Håndværkere bliver booket til at udføre byggeriet.

 

#5   Sommerhuset bygges

Alle huse bygges på stedet uden brug af præfabrikerede elementer. Materialerne bliver forarbejdet og pakket i vores egenproduktion, så det er nemt for montørerne på pladsen at gå til.

 

 

Kontakt og hør mere

Skriv dit navn og telefonnummer i felterne, så ringer vi dig op.

Alex Bordinggaard

Salgs- og byggerådgiver

phone+45 4080 7009

mailE-mail

Alex Bordinggaard

keyboard_arrow_up