Byg sommerhus til en fornuftig pris

Går du i byggetanker og overvejer at bygge nyt sommerhus? Så hjælper Frifeldt dig gerne. Siden 1968 har vi specialiseret os i at opføre sommerhuse og fritidshuse til priser, der er yderst fornuftige.

Få et katelog med vores sommerhuse

Et nybygget sommerhus kan være en god investering

Der kan være god økonomi i at investere i et nyt sommerhus eller fritidshus. Når du bygger nyt sommerhus, slipper du for at bruge alle dine weekender og ferier på at vedligeholde og renovere. Samtidig er et nyt sommerhus bygget til at blive brugt året rundt. Det er topisoleret og nemt at varme op om vinteren.

Vi tager gerne hånd om dig og guider dig gennem byggeprocessen fra første idé til du står med nøglen til det nybyggede sommerhus. Vi hjælper dig med at finde præcis den type og model, der passer netop til dit behov. Dermed kan vi finde frem til en overslagspris, så du kender til de økonomiske rammer. 

Hør mere om dine muligheder her

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

Kvadratmeterpriserne for vores sommerhuse varierer. Først og fremmest kommer det an på, hvilken type sommerhus du vælger at bygge. Og det afhænger af, hvilke drømme du har i forhold til sommerhuset.

Drømmer du for eksempel om at kunne træde ind i dit nybyggede sommerhus helt uden at løfte en finger? Eller drømmer du om selv at bygge dele af sommerhuset, så der er penge at spare? Det er helt op til dig. Vi tilbyder begge muligheder. Book et møde. Vi er altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder og drømme.

Vores priser tager i reglen udgangspunkt i vores standardsommerhuse. Og som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at jo flere specialønsker og tilvalg du har. Desto dyrere bliver sommerhuset.

Book et møde

Prisen på et sommerhus

Priserne på vores Classic sommerhustyper starter fra kr. 1.269.000.
Priserne på vores Modern Classic sommerhustyper starter fra kr. 1.369.000.
Priserne på vores Life sommerhustyper starter fra kr. 1.739.000
Priserne på vores Function sommerhustyper starter fra kr. 1.239.000.
Priserne på vores Pure sommerhustyper starter fra kr. 1.519.000.

(*priserne er fra Frifeldts prisliste efterår 2022) 
 

Hent vores katalog og prisliste her

Kvalitetssommerhus til priser du kan leve med

Hos Frifeldt har du fordel af at bygge et sommerhus, hvor arkitekturen er ’afprøvet’. Du får et nybygget sommerhus i til tiden, til en fornuftig pris og alligevel masser af muligheder for at sætte dit eget præg på boligen.

Se hvilke sommerhuse vi kan bygge for dig


Hvilken form for sommerhus vil du bygge?

Vi har udformet 5 forskellige typer af sommerhuse (fritidshuse), som du kan tilføre dine personlige ønsker og behov. Og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med alle de detaljer, der gør sommerhuset det til helt dit eget.

keyboard_arrow_up