Arkitekttegnede sommerhuse

Overvejer du at få bygget et arkitekttegnet sommerhus eller fritidshus? Så tager vi gerne hånd om dig fra den første idé til du står med det nøglefærdige sommerhus. Vi guider dig gennem hele byggeprocessen og sikrer en høj kvalitet i alle led – lige fra arkitekturen over plantegningen til materialevalget. Dermed er du sikker på at få et hus i den høje kvalitet, Frifeldt er kendt for.

Se vores arkitekttegnede sommerhuse

Få et træhus tegnet af en arkitekt

Vi er kendt for at opføre arkitekttegnede sommerhuse, hvor det er nemt at føle sig hjemme. Du har mulighed for at vælge mellem 5 forskellige typer af sommerhuse (Classic, Moder Classic, Life, Function og Pure), som vores arkitekt gerne tilpasser til dine ønsker og behov. Du kan tilføre dine egne ideer og detaljer, som gør sommerhuset (fritidshuset) til dit helt eget.

Du kan for eksempel selv være med til at bestemme, om der skal være tre eller fem værelser i sommerhuset? Om terrassen skal være overdækket? Og om køkkenet skal være åbent? Du har naturligvis altid mulighed for at sparre med vores arkitekt, som gerne giver dig gode råd og ideer.

Hør mere om dine muligheder

Et arkitektegnet sommerhus til en fornuftig pris

Det er kun til din fordel at bygge et arkitektegnet sommerhus, der er ’velafprøvet’. På den måde får du det bedste fra begge verdener: gennemtænkt arkitektur med et personligt præg til en fornuftig pris.

Se vores arkitektegnede sommerhuse


Vælg typen af arkitekttegnet sommerhus

Inden du forholder dig til detaljerne, skal du tage stilling til, hvilken type sommerhus-arkitektur, der tiltaler dig. Vælg mellem 5 forskellige stilarter.

keyboard_arrow_up