Sommerhus typehus

Hos Frifeldt er det dig og dine sommerhusdrømme, der er i fokus. Ingen mennesker er ens, og derfor giver vi dig altid masser af muligheder for at sætte dit individuelle præg på dit sommerhus, også selv om husets arkitektur er et typehus. Fra den første idé til det færdige sommerhus, tager vi hånd om dig og guider dig gennem byggeprocessen. 

Overvejer du at bygge nyt sommerhus? 

Book et byggemøde og hør mere om mulighederne hos Frifeldt

Vælg mellem 5 forskellige sommerhustyper

Her kan du se de forskellige sommerhustyper, du kan vælge mellem, når du bygger med Frifeldt. Du har selvfølgelig mulighed for at tilføje dine egne idéer til byggeriet, så du ender med dit drømmesommerhus.

Bestil vores katalog her

 

Tag os med på råd, når du overvejer at bygge nyt sommerhus

Når du går i byggetanker, er det en god ide at tage vores konstruktør med på råd. På den måde får du dine tanker ned på papir og bliver klogere på, hvad der kan lade sig gøre i virkeligheden. Sammen finder vi en løsning, der lever op til dine forventninger.  

Læs mere om byggeprocessen hos Frifeldt

Hvad er et sommerhus typehus?

Et typehus sommerhus er et fritidshus, som er designet ud fra en skabelon. Ved at benytte skabeloner til bygning af sommerhuset kan omkostningerne reduceres og de bedste løsninger genbruges.

Sammenlignet med almindelige typehuse er vores sommerhus typer specielt udviklede til de ønsker, som danskerne har til deres drømmesommerhus, bla. materialevalget i træ.

Disse behov har vores arkitekter løbende fortolket og raffineret i vores unikke arkitekttegnede typehuse. Det betyder, at du ikke skal genopfinde tallerkenen, men kan koncentrere dig om at tilpasse grundplanen og udformningen efter dine behov.

Fordelene:

  • Et billigere sommerhus
  • Gennemtænkte løsninger og materialevalg
  • En enklere byggeproces; markant kortere byggetid og færre frustrationer
  • Mindre tid brugt på at blive ekspert i konstruktion af sommerhuse
  • Et fast budget, som ikke skrider

Er der så nogle ulemper? Ja, du fravælger nogle muligheder for at få et helt unikt hus, og du må leve med nogle af materiale- og designvalg som vi har truffet for dig.

Hvad koster et sommerhus typehus?

Prisen på den billigste sommerhustype "Function" starter ved kr 985.000, og den dyreste "Life" type koster fra 1.319.000.

Prisen kan dog være højere afhængig af tilvalg og ændringer, men vi giver altid en fast pris inden byggeriet går i gang.

Priserne er fra 2018, og du kan se alle priserne ved at downloade prislisten (som også er vores katalog).

keyboard_arrow_up