Det har været det mest smertefri samarbejde med et byggefirma, jeg nogensinde har oplevet

Vi hørte om Frifeldt gennem nogle venner og er i dag glade for, at valget faldt på dem. For selvom vi til daglig bor i Qatar, har det været det mest smertefri samarbejde med et byggefirma, jeg nogensinde har oplevet – og jeg har været involveret i en del byggerier. Fordi vi ikke selv kunne besøge byggepladsen ret ofte, sendte Frifeldt billeder af fremskridtet til os hver uge, så vi kunne følge med.
Der har været godt styr på det hele og processen har virket meget professionel. Jeg kan godt lide, at de har deres egne håndværkere fordi det dermed kun er folk, de kan stå inde for, der arbejder på huset. Vi har haft tillid til Frifeldt hele vejen – og de har levet op til den. Der har faktisk ikke været noget at sætte en finger på. Og de småting, man alligevel undervejs ikke er helt enige om, har vi været i stand til at tale om og finde en løsning på. Begge parter har været reelle.

Nu glæder vi os over at kunne komme hjem til noget, der er vores eget, når vi er i Danmark. Noget som er indrettet præcis, som vi gerne vil have det. Og fordi Frifeldt har samarbejde med ID Design, som har indrettet huset med alt fra møbler til gardiner og dyner, kan vi flytte direkte ind.

keyboard_arrow_up