Byggeri af drømmehuset blev en drømmeoplevelse

God kemi og en god løsning var afgørende for familien Bruun Jørgensens valg af Frifeldt som leverandør af fritidshus. Og familien blev kun positivt overrasket hele vejen gennem byggeprocessen. Til dagligt bor familien Bruun Jørgensen i København. Selvom det umiddelbart virker langt væk, så har familien et fritidshus i Søndervig, som det er planen, at de vil til at bruge endnu mere. Der er nemlig blevet bygget helt nyt hus på den attraktive grund i Søndervig i samarbejde med Frifeldt.

Jamen det lyder måske lidt vildt at have sommerhus i Søndervig, når man bor i København. Men det er egentlig ikke så slemt. Det tager omkring fire timer i bil derover – så man kan sagtens tage en weekend derovre, siger Louise Bruun Jørgensen, der har en helt særlig grund til at holde fast i den vestjyske ferieperle som basis for familiens sommerhus.

Jeg er 4. generation, der ejer hus på grunden. Vi har købt det af min mor, så der er en helt særlig historie omkring området og huset for mig, fortæller hun.

Det gamle sommerhus blev bygget mellem 1. og 2. Verdenskrig. Selvom huset havde en særlig betydning for os, var vi enige om, at vi enten skulle opgradere det eller bygge nyt. Vi vil gerne, at vi kan bruge huset hele året,og det gamle kunne kun bruges om sommeren, forklarer hun.

Det rigtige hus – den rigtige kemi

Efter grundige overvejelser og efter at have kigget lidt på markedet, blev familien enig om at ønsket var et nyt hus.

Vi kiggede lidt på huse på Sjælland. Der var nogle udmærkede løsninger, men der var ikke noget, der sådan rigtig sagde ”Wauw!” Så var vi i Søndervig og så nogle brochurer fra Frifeldt. Vi fik en aftale om at komme og se et udstillingshus, og så var kemien bare med det samme rigtig god, siger Louise Bruun Jørgensen, som oplevede at Frifeldt, som blev repræsenteret af direktør Kurt Kristensen, kendte området ganske indgående, og samtidig forstod familiens behov.

Vi fik ret hurtigt fundet en god løsning. Faktisk med et af Frifeldts standardhuse, som passede rigtig godt til os. Og så var de så venlige, at de kom til Købehavn, da kontrakten skulle underskrives. At valget i første omgang faldt på Frifeldt handler selvfølgelig om huset. Men bestemt også om kemi. Vi kiggede hinanden i øjnene, og vi havde med det samme tillid til, at det hele nok skulle komme til at fungere. Mange spurgte os, om vi ikke burde få tilbud fra flere forskellige firmaer – men vi havde bare en rigtig god fornemmelse af Frifeldt.

Og den tillid viste Frifeldt sig at leve op til.

Det handler om tillid

Louise Bruun Jørgensen og familien har tidligere bygget om derhjemme i København. Og de har oplevet, at man indimellem skal være ganske meget over håndværkerne, for at aftaler bliver overholdt og at tingene er i orden.

Når man er så langt væk fra byggepladsen og ikke kan komme hver uge, handler det i meget høj grad om tillid. Vi fik billeder af fremgangen, hver gang vi skulle betale. Men vi havde en fornemmelse af, at det ikke var nødvendigt at kontrollere hele tiden. Vi har under hele processen været ovenud tilfredse. Frifeldt har lavet et utroligt flot stykke arbejde. Der var småfejl ved afleveringen, som de straks gik i gang med at udbedre. Så da vi holdt sommerferie der, var huset helt i orden, siger Louise Bruun Jørgensen, der især har været positivt overrasket over, hvor smidigt samarbejdet med Frifeldt gik.

De har holdt alle aftaler. Hele vejen igennem. Det kan man da kun blive positivt overrasket over. Vi havde forventet at noget ikke var i orden. At der kom ekstra regninger eller andre overraskelser. Men der var intet. Alle aftaler blev overholdt. Så Frifeldt og vores nye sommerhus lever helt op til vores håb og drømme om et nyt fritidshus.

keyboard_arrow_up