En rigtig positiv oplevelse at bygge sammen med Frifeldt

Det er lidt usædvanligt, for det er egentlig ikke min kone og jeg, der har bygget et sommerhus, men vores datter Fiona på 16 år. Hun er kørestolsbruger og har derfor nogle særlige krav, som skulle opfyldes. I første omgang fik vi tegnet et hus hos et andet sommerhusfirma, men da det i oktober måned viste sig, at de alligevel ikke var i stand til at udføre byggeriet, kontaktede jeg Frifeldt, som vi kendte lidt til i forvejen og vi blev ikke skuffet.

Tilpasning efter vores behov
Frifeldt reagerede hurtigt og seriøst på min henvendelse, efter blot 15 minutter blev jeg ringet op af en salgs- og byggerådgiver og der gik kun et par dage, før vi gennemgik tegningerne sammen. Han foreslog mig, at vi skulle bygge et Classic hus, som let kunne tilpasses efter vores egne ønsker.  Vi var ude og se et demohus og på få uger, fik vi lavet de tilpasninger der skulle til, for at opfylde Fionas krav til huset udtaler Jens Erik Pust. Da vi også kunne blive enige om budgettet, var det bare at gå i gang. Første spadestik til Fionas hus, blev lavet 29.3.2016.

Classic huset der er på 138 kvm blev indrettet med et ekstra stort badeværelse, der blev installeret lift og terrassen skulle gøres bredere. Desuden var der forskellige andre tiltag som Arbejdstilsynet forlanger opfyldt, af hensyn til de hjælpere Fiona skal have med, når hun bruger huset uden os.

Professionel udførelse
Det har været en rigtig god byggeproces hele vejen igennem. Jeg har efter eget ønske selv været meget involveret og været på byggepladsen 1-2 gange ugentligt og fulgt byggeriet på tæt hold. Det har betydet at de små justeringer, der altid kommer i et byggeri, har kunnet foretages med det samme og i fuld forståelse.

Vi gik lidt over det oprindelige budget, men det skyldes nogle tilvalg, som vi foretog undervejs og alt foregik efter enighed. Der var ingen ubehagelige overraskelser og alle aftaler blev fulgt til punkt og prikke.

Byggeriet er ivrigt blevet fulgt af vores naboer i sommerhusområdet og det har ikke skortet på ros til tømrerarbejdet, som virkelig er utrolig professionelt og flot udført. Det er en fornøjelse at se på og håndværksmæssigt har vi fået et hus, der ligger helt i top, siger Jens Erik Pust.

keyboard_arrow_up