Nyt fritidshus i træ

Hos Frifeldt har du mange muligheder for at bygge et nyt træhus, der lever op til den moderne sommerhusejers krav til et fritidshus i træ. Siden 1968 har vi opført fritidshuse (sommerhuse) i træ. Vi bygger træhuse du kan bruge hele året – og hele livet. Huse, du ikke skal vedligeholde konstant, og hvor der samtidig er plads til at sætte dit personlige præg.

Hustype:

Life sommerhus

Træ giver den helt rigtig stemning i fritidshuset

Der er mange fordele ved at vælge træ som materiale til fritidshuset. Et nyt fritidshus i træ er topisoleret, nemt at opvarme og i det hele taget bygget til at blive brugt året rundt. En lige så god grund til at bygge fritidshuse i træ er, at du får den helt rigtige feriehusstemning, som kun træ kan give.

Se vores 5 typer af fritidshuse

 

Byg et træhus i en høj kvalitet

Uanset hvor meget eller lidt du ønsker at deltage i byggeprocessen, tager vi gerne hånd om dig. Vi guider dig fra første idé til det nøglefærdige træhus. Og gennem hele processen opretholder vi en høj kvalitet i alle led. Så du er sikker på, at fritidshuset bliver opført i den høje kvalitet, Frifeldt er kendt for.

Hør mere om dine muligheder

5 forskellige typer af fritidshuse opført i træ

Vi tilbyder dig 5 forskellige typer af sommerhuse (fritidshuse) i træ, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal opføre dit drømmehus. Alle træhusene kan du i samspil med vores arkitekt tilføre dine egne ideer og detaljer, der gør det til dit helt eget.

keyboard_arrow_up