Nøglefærdigt træhus

Hvis du gerne vil bygge et helårshus i træ, men enten ikke har evnerne eller tiden til selv at være en del af byggeriet, kan du få et nøglefærdigt træhus hos Frifeldt. Og hvad betyder nøglefærdigt så? Det er ganske simpelt. Køber du et nøglefærdigt træhus, får du et hus, der er helt klar til at flytte ind i. Det eneste du skal gøre er at gøre rent. Resten står vi for.

Med et nøglefærdigt træhus er du sikker på en tryg byggeproces. I stedet for at bekymre dig om byggedetaljer, kan du koncentrere dig om at leve dit liv, mens byggeriet står på.  

Hør mere om vores helårshuse

Kontakt 

Få et træhus, der er klar til at flytte ind i

Et nøglefærdigt træhus er til dig, der gerne vil overlade byggeriet fuldstændigt til os. Du er med i den indledende fase, hvor vi sammen tegner og skaber dit træhus med udgangspunkt i dine drømme.

Men derfra tager vi over og fører projektet i mål som aftalt. Det betyder også, at vi søger byggetilladelsen på dine vegne og står for alt det kedelige papirarbejde.

Læs mere om byggeprocessen her

Betal først, når dit træhus står klar

Hos Frifeldt har vi det princip, at du først skal betale, når dit hus er færdigbygget, og du står med nøglerne i hånden. Det er den bedste måde at gøre tingene på, synes vi. For dig, betyder det øget sikkerhed og tryghed for, at du får det aftalte resultat til tiden.  

Hvad siger vores kunder? Læs udtalelser her

Find dit nøglefærdige træhus her

Ingen mennesker er ens. Det afspejler sig i de huse, vi skaber hos Frifeldt. Vi bygger træhuse, der passer til de mennesker, der skal bo i dem. Du har derfor masser af frihed, når det kommer til værelsesfordeling, valg af elementer, badeværelsesfliser og alt det imellem. Se mere om vores forskellige træhustyper, og find inspiration til dit træhus her. 

Læs mere om vores træhustyper her

keyboard_arrow_up