Nøglefærdigt sommerhus

Overvejer du at bygge nyt sommerhus eller fritidshus? Men har måske ikke tid eller interesse i at være en del af byggeriet? Så tilbyder Frifeldt dig en nøglefærdig byggeløsning. Princippet er enkelt. Du køber et færdigbygget hus, som er klar til indflytning. Det eneste, du skal, er at gøre rent og flytte ind. Nemmere bliver det ikke at bygge nyt sommerhus.

Hustype:

Classic sommerhus

Sommerhuse der er indflytningsklare

Hos Frifeldt har vi siden 1968 specialiseret os i at bygge indflytningsklare sommerhuse, hvor det er nemt at føle sig hjemme. Du er i trygge hænder hos os. Vi tager hånd om dig og hjælper dig med at opføre sommerhuset, der opfylder dine ønsker og drømme. Når vi først har de økonomiske rammer på plads, tager vi os af resten.

Se vores 5 typer af nøglefærdige sommerhuse

Køb nyt sommerhus og lad os stå for byggeriet

Vi søger byggetilladelsen og sørger i det hele taget for alt det praktiske papirarbejde. Derefter lægger vi en tidsplan og sommerhusbyggeriet går i gang. Når byggeriet er afsluttet, foretager du og projektlederen en afleveringsforretning, hvor kvaliteten og huset gennemgås. Herefter kan du flytte ind – altid til den aftalte tid.

Hør mere om dine muligheder

5 typer af nøglefærdige sommerhuse

Vi tilbyder dig 5 forskellige typer af sommerhuse, der alle er nøglefærdige. I samspil med vores arkitekt kan du tilføre sommerhuset dine egne ideer og detaljer, som gør det til dit helt eget hus. Inden du forholder dig til detaljerne, skal du tage stilling til, hvilken form for sommerhus-arkitektur, der tiltaler dig.

keyboard_arrow_up