Arkitekttegnet sommerhus i træ

Er du på udkig efter et arkitekttegnet sommerhus i træ, der giver den helt rigtige stemning? Så hjælper vi dig gerne med at opføre fritidshuset, der opfylder dine ønsker og drømme. Hos Frifeldt har vi siden 1968 specialiserede os i at bygge arkitekttegnede træhuse, hvor det er nemt at føle sig hjemme.

Få et fritidshus i træ tegnet af en arkitekt

Du er i trygge hænder hos os. Vi tager gerne hånd om dig og guider dig og hjælper dig gennem byggeprocessen fra første idé til det færdige træhus. Vi tilbyder dig 5 forskellige typer af arkitekttegnede sommerhuse i træ, som du har rig mulighed for at sætte dit personlige præg på i samspil med vores arkitekt.

Typisk vil forløbet være sådan, at du først vælger typen af arkitektur. Herefter kommer du med dine ønsker og økonomiske rammer til vores arkitekt, som sidder klar til at tegne og tilrette. Vores arkitekt rådgiver og sparrer gerne med dig, så du er sikker på, at dine drømme også holder i virkeligheden.

Hør mere om dine muligheder her

Et arkitekttegnet sommerhus til en fornuftig pris

Du har fordel af at bygge et arkitekttegnet træhus, der er ’velafprøvet’. Du får bl.a. et kvalitetsbyggeri til tiden, til en fornuftig pris og alligevel masser af muligheder for at sætte dit eget præg på boligen.

Se vores arkitekttegnede træhuse


5 forskellige typer af arkitekttegnede træhuse

Herunder kan du læse om de 5 forskellige typer af træhuse, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal opføre dit drømmehjem

keyboard_arrow_up