Type sommerhuse

Hos Frifeldt er det dig og dine sommerhusdrømme, der er i fokus. Ingen mennesker er ens, og derfor giver vi dig altid masser af muligheder for at sætte dit individuelle præg på dit sommerhus, også selv om husets arkitektur er et typehus. Fra den første idé til det færdige sommerhus, tager vi hånd om dig og guider dig gennem byggeprocessen. 

Overvejer du at bygge nyt sommerhus? 

Book et byggemøde og hør mere om mulighederne hos Frifeldt

Vælg mellem 5 forskellige sommerhustyper

Her kan du se de forskellige sommerhustyper, du kan vælge mellem, når du bygger med Frifeldt. Du har selvfølgelig mulighed for at tilføje dine egne idéer til byggeriet, så du ender med dit drømmesommerhus.

Bestil vores katalog her

Tag os med på råd, når du overvejer at bygge nyt sommerhus

Går du i byggetanker, er det en god ide at tage vores salgs- og byggerådgiver – som er praktisk uddannet med baggrund som tømrer og bygningskonstruktør – med på råd. På den måde får du dine tanker ned på papir og bliver klogere på, hvad der kan lade sig gøre i virkeligheden. Sammen finder vi en løsning, der lever op til dine forventninger.  

Læs mere om byggeprocessen hos Frifeldt

Hvad er et sommerhus typehus?

Et typehus sommerhus er designet ud fra en skabelon. Ved at benytte skabeloner til bygning af dit sommerhus, kan omkostningerne reduceres og de bedste løsninger genbruges.

Sammenlignet med almindelige typehuse, er vores sommerhus typer specielt udviklede til de ønsker, som danskerne har til deres drømmesommerhus… bl.a. er materialevalget altid i træ, som er det foretrukne materiale…

Vores dygtige team fortolker og holder sig konstant løbende opdateret på danskernes ønsker, behov og krav til deres ultimative drømmesommerhus og får alt dette inkorporeret i vores unikke arkitekttegnede typehuse. Det betyder, at du ikke skal genopfinde den dybe tallerken, men kan koncentrere dig om at tilpasse grundplanen og udformningen efter dine behov.

Fordelene:

  • Et billigere sommerhus
  • Gennemtænkte løsninger og materialevalg
  • En enklere byggeproces; markant kortere byggetid og færre frustrationer
  • Mindre tid brugt på at blive ekspert i konstruktion af sommerhuse
  • Et fast budget, som ikke skrider

 

Hvad koster et type sommerhus?

Prisen på den billigste sommerhustype "Function" starter ved kr 1.239.000, og den dyreste "Life" type koster fra 1.739.000.

Prisen kan dog være højere afhængig af tilvalg og ændringer, men vi giver altid en fast pris inden byggeriet går i gang.

Priserne er fra "Prisliste-efterår-2022", og du kan se alle priserne ved at downloade prislisten.

keyboard_arrow_up