Rækkehuse med unik beliggenhed tæt på Ringkøbing Fjord

Naturbydelen Ringkøbing K er natur og by på én gang 

Naturbydelen Ringkøbing K er en helt ny og innovativ bydel, der forener moderne boliger med vild natur.

Når naturbydelen står færdig, kommer den til at grænse op til de eksisterende parcelhuskvarterer i Ringkøbing, og du kan nå centrum af byen på 10 minutter med cykel. Du er derfor tæt på både indkøbsmuligheder, kulturtilbud og arbejdspladser, selvom du befinder dig midt i naturen.

 

Flyt ind i Strandkanten

Frifeldt står for første etape af byggeriet, der består af 33 moderne række-, dobbelt- og trippelhuse i den yderste række ud til Ringkøbing Fjord. Derfor er området blevet døbt Strandkanten.

Her kan du få en bolig tæt på centrum af Ringkøbing med fjordudsigt. Placeret på en eng og tæt på skovarealer. Her er der tænkt på alt. Husenes terrasser er udformet på en måde, der sikrer ro og privatliv. Men samtidig giver den nye bydel rig mulighed med interaktion og fællesskab med de andre beboere. 

I Strandkanten kan du både nyde stilheden og fællesskabet med andre mennesker. 

 

Et hus med minimal vedligeholdelse

Naturbydelen Ringkøbing K er et attraktiv område for mange familier på forskellige stadier i livet. Det unge par, børnefamilien og det modne par, der ikke længere har hjemmeboende børn. 

Her passer række-, dobbelt- og trippelhusene perfekt, da det kombinerer dét at bo i eget hus med en meget lav vedligeholdelsesgrad. Derfor er Strandkanten også et oplagt alternativ til de par, der ikke længere har hjemmeboende børn og derfor vil ud af deres store parcelhus. Med et række-, dobbelt- og trippelhuse i Strandkanten får du alle fordelene ved at bo i lejlighed, men er lige i nærheden af smuk natur.

Er du interesseret i et strandkantshus?

Kontakt mæglerne for mere information

EDC mæglerne i Ringkøbing og Estate BoligCenter Vestjylland står for salget af de 35 række-, dobbelt- og trippelhuse i Strandkanten. Her kan du læse mere og booke et møde.

EDC Ringkøbing

Estate boligCenter Vestjylland

 

keyboard_arrow_up