Bjælkehuse giver den helt rigtige feriestemning

Der er mange fordele ved at vælge træ som materiale til sommerhuset. Et nyt sommerhus i træ er topisoleret, nemt at opvarme og i det hele taget bygget til at blive brugt året rundt. En lige så god grund til at bygge sommerhuse i træ er, at du får den helt rigtige sommerhusstemning, som kun et bjælkehus kan give.

Se dine muligheder her

Byg nyt bjælkehus

Vi har opført sommerhuse i træ siden 1968, så vi ved hvilke krav der er til et moderne bjælkehus, som kan bruges året rundt - og hele livet.

I vores designs har vi lavet plads til at du kan sætte dit personlige præg, og så har vi tænkt over, at du ikke skal bruge en masse tid på vedligeholdelse. Vores erfaring med at bygge bjælkehuse gør også, at vi har optimeret processen og derfor kan give dig en god pris.

Hør mere om dine muligheder

 

Fem forskellige typer af bjælkehuse

Vi tilbyder dig fem forskellige typer af sommerhuse i træ, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal opføre dit drømmehus. Det gælder for alle bjælkehusene, at du i samspil med vores arkitekt har mulighed for at tilføre dine egne ideer og detaljer, der gøre det til dit helt eget.

keyboard_arrow_up