På vej mod bæredygtigt byggeri

 

Vi vil gerne give en grønnere klode videre til de næste generationer. Derfor er 97% af træet i vores sommerhuse PEFC- eller FSC-certificeret via vores samarbejdspartner STARK.

Vi ved godt, at alle snakker om bæredygtighed - og det kan måske blive lidt trættende at høre på for nogen. Alligevel tager vi emnet op. For hos Frifeldt vil vi mere end bare snakke. Vi vil være bæredygtige.

Derfor samarbejder vi med STARK, der leverer certificeret træ til vores sommerhuse. Det giver dig mulighed for at bygge et grønnere sommerhus til dig og de næste generationer.

97% certificeret træ i vores sommerhuse

Hos Frifeldt handler vi hos STARK, hvorfra hele 97% af træprodukterne er enten PEFC- eller FSC-certificeret.

For at træ kan blive mærket, skal det komme fra skovområder, der udnyttes på en måde, der både er til gavn for naturen og for lokalsamfundet. Ved at købe certificerede træprodukter gennem STARK, er vi sikre på, at træet er vokset og forarbejdet under en række restriktive krav.

Certificerede træ kan spores

Hos Frifeldt samarbejder vi med STARK, der er vores leverandør af træ. STARK er både PEFC og FSC sporbarhedscertificeret. Det betyder, at de har et system, der sikrer, at de varer, der sælges som certificeret, rent faktisk er det. Vi kan selv undersøge og efterprøve, om træet er certificeret.
Du kan læse mere her.

Certificering sikrer bæredygtigt byggeri

Du har nok set FSC-logoet før. Det findes nemlig på et hav af produkter som fx tøj, grillkul, emballage, papir, smykker, møbler, legetøj og ikke mindst byggematerialer. Men har du helt styr på, hvad det betyder?

FSC er en international mærkningsordning, som dokumenterer, at mærkede varer har oprindelse i skovområder, der udnyttes bæredygtigt.

FSC-mærkningen er bl.a. med til at sikre, at:

  • skoven drives bæredygtigt
  • indfødte og lokalbefolkninger i skove beskyttes
  • dyr og planter, bliver bevaret og kan leve i deres naturlige omgivelser.

Læs mere på STARK's hjemmeside.

En grøn bevidsthed

Hos Frifeldt er vi stolte af at kunne tilbyde dig et sommerhus, hvor langt størstedelen af træet kommer fra steder, der passer godt på kloden.

Vores grønne bevidsthed er også grunden til, at vi installerer varmepumper i alle vores huse. Med en varmepumpe reduceres strømforbruget, man bruger naturlig energi og sommerhusets energimærke forbedres.

 

Kontakt og hør mere

Skriv dit navn og telefonnummer i felterne, så ringer vi dig op.

Alex Bordinggaard

Salgs- og udviklingschef

phone+45 4080 7009

mailalex@frifeldt.dk

Alex Bordinggaard

keyboard_arrow_up