Samarbejdet med Frifeldt har rent ud sagt været fantastisk

Vi havde sammen med vores søn og svigerdatter købt en grund i Søndervig og havde ingen faste planer om hustype, bortset fra at jeg altid har drømt om et hus med ensidig taghældning. For at få lidt inspiration kørte vi rundt og så på huse i området og Frifeldt havde Åbent hus på Lodbergsvej. Det var et smukt hus, men ikke den type, vi drømte om. Frifeldt anbefalede os at se på et Life sommerhus som de har opført i samme område. Da vi så huset var vi (pigerne) solgt på stedet. Lysindfaldet var fantastisk og det hele var bare så lækkert. Mændene var ikke helt overbeviste, da hustypen var dyrere end det, vi havde planlagt. Men de lod sig heldigvis overtale.

Samarbejdet med Frifeldt
Samarbejdet med Frifeldt har rent ud sagt været fantastisk. Vi har primært haft kontakt med Bjarne fra kontoret og Johnny på pladsen. Frifeldt har været super søde og servicemindede. Vi har flere gange i processen kørt ud for at kigge, og vi har aldrig følt, at vi kom til ulejlighed. Vi er blevet taget godt imod og har følt os i trygge hænder. Der har kun været tilfredshed gennem hele forløbet. Det er faktisk lige ved, at jeg savner at snakke med dem, nu hvor byggeriet er færdigt.

Levede Frifeldt op til forventninger
Frifeldt har så absolut levet op til forventningerne. Der var aftalt overtagelse til 1. juni og vi fik huset allerede d. 18. maj. Det var lige op til Pinse og vejret var fantastisk. Det kunne ikke være bedre! Huset er perfekt til os. Vores mænd har efterfølgende pointeret, at det var godt vi stod fast på at vælge et Life sommerhus.

keyboard_arrow_up