Byg nyt helårshus i træ

Hvis du ønsker et charmerende helårshus med masser af sjæl, er et træhus lige sagen. At bygge i træ er ikke længere kun forbeholdt sommerhuse. Langt fra. Helårshuse i træ bliver mere og mere populære. Det er der flere grunde til.

Vælger du at bygge et træhus, får du en bolig med et sundt indeklima, som typisk er billigere i byggeomkostninger og samtidig udleder mindre Co2 i produktionsfasen end et murstenshus. Og så det måske vigtigste af det hele: Et træhus emmer bare af hygge og varme.

Book et byggemøde

Vælg mellem vores 5 forskellige træhuse

Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af træhuse, vi bygger. Vores færdige træhuse afspejler de mennesker, der skal bo i dem. Derfor har du stor indflydelse på, hvordan det færdige resultat bliver.

 

Classic


Det traditionelle helårshus i træ

Et træhus med inspiration fra den nordiske tradition, der passer perfekt til den danske natur. Gennemtænkt indretning med respekt for den moderne families behov.

Modern Classic


Tradition og fornyelse under samme tag

Vores Modern Classic træhus har alle de gode kvaliteter fra det traditionelle træhus, men blander det med nye og moderne detaljer. Et stilrent træhus.

Life


Moderne træhuse med plads til luksus

Life træhuset er et arkitektegnet hus, der indeholder rigeligt med plads til den store familie. Moderne minimalisme uden at gå på kompromis med træhusets sjæl.


Function


Når det enkelheden rammer plet

Function træhuset er enkelhed, når det er bedst. En funktionel grundplan med regulære rum, der giver en optimal udnyttelse af kvadratmeterne.

Pure


Funktion og æstetik på én gang

Et træhus med fokus på æstetikken. Enkeltheden er i højsædet i dette stilfulde og tidløse hus. Store glaspartier får inde og ude til at smelte sammen.

Derfor skal du bygge et træhus

Når du skal beslutte dig for, om du skal bygge dit nye hus i træ eller mursten, er det i sidste ende et spørgsmål om smag. Men der er faktisk en række fordele ved et træhus, som du kan tage med i dine overvejelser:

  • chevron_rightOfte er det en smule billigere at bygge et træhus end et traditionelt murstenshus – typisk 5-10% af den samlede pris. Det skyldes at et træhus er hurtigere at konstruere og består typisk af billigere materialer.
  • chevron_rightByggeriet af træhuse udleder væsentligt mindre Co2 end murstenshuse, da der er skåret ned på produktionen af beton og stål.
  • chevron_rightEt træhus giver som regel et bedre indeklima, da træ ånder bedre end beton.

Læs mere om byggeprocessen hos Frifeldt

Book et byggemøde

keyboard_arrow_up