Byg selv sommerhus (medbyg)

Overvejer du selv at bygge sommerhus? Så er en rigtig løsning medbyg hos Frifeldt. Her har du mulighed for at deltage i sommerhusbyggeriet - hvor meget eller lidt du vil være med i processen er op til dig

Medbyg sommerhus eller ej

Uanset om du vælger medbyg, eller om det er os, der bygger sommerhuset, er et grundigt og detaljeret forarbejde forudsætningen for et godt byggeforløb. Først og fremmest skal vi have prisniveauet og de overordnede ønsker til huset på plads.

Det drøfter vi i fællesskab, og ud fra det udformer vi en grundplan. I samarbejde med os gennemgår vi leveringsomfanget og aftaler, hvad vi leverer og monterer og hvad du selv leverer og monterer. Når leveringsomfanget er aftalt, får du den endelige pris.

Spar penge ved medbyg

Der kan være mange penge at spare, hvis du selv ønsker at deltage i opførelsen af sommerhuset. Ved medbyg leverer vi som minimum råhuset - altså ydervægge, tagkonstruktion, vinduer og døre og skillevægge

Se vores sommerhus typer her

Få tryghed når du bygger selv

Du er i trygge hænder hos os. Vi guider dig gerne gennem hele medbyg-projektet og sikrer en høj kvalitet i alle led – lige fra arkitekturen over plantegningen til materialevalget. Dermed er du sikker på at få et hus i den høje kvalitet, Frifeldt er kendt for.

Se hvilke sommerhuse du kan bygge med os

 


Hvilken form for sommerhus vil du bygge?

Vi har udformet 5 forskellige typer af sommerhuse (fritidshuse), som du kan tilføre dine personlige ønsker og behov. Og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med alle de detaljer, der gør sommerhuset det til helt dit eget.

keyboard_arrow_up