Hvornår og hvor?

Sted

Strandvænget 30
8300 Odder

Tidspunkt

Lørdag d. 25. maj
kl. 11.00 - 13.00

Boligareal

119 m2

Grundplantegning

Hent grundplantegning

Strandvænget

Boligen er på 119 m² og har tre gode værelser, to badeværelser - hvoraf det ene er med sauna og en god stue, der hænger sammen med husets lyse køkken-alrum.

Derudover forefindes en stor træterrasse på 82 m². Heraf er 31 m² overdækket. 

Facaden er beklædt med sortmalet gran samt Thermowood i lodret beklædning ved indhak. Taget er tagpap med ensidigt fald. I badeværelser er der hvide glatte gipsvægge og i køkken-alrum, stue, entré og på samtlige værelser hvid pigmenteret profilbrædder. Der er lyse Troldtekt lofter i alle rum. Troldtekt giver god akustik og et godt indeklima. I køkken og bad er der elementer fra HTH.

Om Function sommerhusene

Function er det moderne sommerhus til den nye generation af sommerhuskøbere – og alle andre, der søger nye veje, har mod på at eksperimentere og prøve nyt. 

Huset har et moderne minimalistisk udtryk og er indrettet efter simple principper: En enkel grundplan med gode regulære rum og ekstrem god udnyttelse af husets kva­dratmeter. Husets tag er med ensidigt fald.

Få tegnet Function efter dine ønsker og behov

Function-serien består af 6 forskellige grundplaner. Du kan vælge grundplanerne som de er, eller få dem tilrettet, så de passer til dine ønsker og behov, uden det koster dig ekstra.

 

Bestil en fremvisning

Vil du gerne se et Frifeldt hus på et andet tidspunkt end åbent hus datoerne. Ring til os eller skriv dit navn og telefonnummer i felterne, så ringer vi dig op og aftaler sted og tidspunkt.

Alex Bordinggaard

Salgs- og udviklingschef

phone+45 4080 7009

mailalex@frifeldt.dk

Alex Bordinggaard

keyboard_arrow_up