Hvornår og hvor?

Sted

P. Baatrupsvej 29, 8300 Odder

Tidspunkt

Søndag d. 31. oktober.
Fra kl. 12 - 14

Boligareal

134 m2

P. Baatrupsvej

Dette Modern Classic sommerhus har et boligareal på 134 kvm og er indrettet med stort, lyst og lækkert køkken-alrum og stue ud i ét, fire soveværelser, to gode badeværelser plus toilet, samt baggang. Flot overdækket terrasse og et samlet terrasseareal på i alt 183 m² med udebruser på den ene langside.

Facaden er beklædt med sortmalet gran og taget er med tagpap. 

I entré og køkken/stue er der hvide glatte gipsvægge og på værelserne hvidmalet træbeklædning. Huset har listelofter i køkken/stue, som giver et smukt og eksklusivt udtryk, og hvidmalet profilbrædeloft på værelserne. Køkken- og baderumselementer er fra HTH.

Om Modern Classic sommerhusene

Det klassiske sommerhus har fået en opgradering i denne Modern Classic hustype. Huset har saddeltag. Her kombineres den klassiske sommerhusstemning med et moderne stilrent udtryk.

Få tegnet Modern Classic efter dine ønsker og behov

Modern Classic-serien består af 8 forskellige grundplaner. Du kan vælge grundplanerne som de er, eller få dem tilrettet, så de passer til dine ønsker og behov, uden det koster dig ekstra.

Vil du vide mere om dette hus

Ring til os eller skriv dit navn og telefonnummer i felterne, så ringer vi dig op.

Bjarne Nielsen (Ny)

Salgschef

phone+45 2524 7020

mailbjarne@frifeldt.dk

Bjarne Nielsen (Ny)

Bemærk: Markedet for sommerhusbyggeri er steget ekstraordinært det seneste år, hvorfor der skal forventes, at der går 7-8 måneder fra kontraktunderskrivning til byggeopstart. Ligeledes skal der forventes en del længere svartid ved henvendelser.

keyboard_arrow_up