Hvornår og hvor?

Sted

Nordsøvej 66, Søndervig

Tidspunkt

Lørdag d. 6. april
Fra kl.11 - 13

Boligareal

100 m2

Grundplantegning

Hent grundplantegning

Nordsøvej

Dette charmerende Classic sommerhus er på 100 mog har alt det, man forbinder med god dansk sommerhushygge. Det er tegnet og tilrettet i tæt samarbejde med bygherrer, så hun har fået sit drømme-sommerhus. 

I huset er der tre værelser med plads til dobbeltsenge og to badeværelser, hvoraf det ene er med sauna. Stue, køkken og spiseafdeling er slået sammen til ét stort fællesrum. Derudover er et redskabsrum tilknyttet huset.

Der er hvid træbeklædning i stue og alle værelser, samt hvid Troldtekt lofter i alle rum. Troldtekt giver god akustik og et godt indeklima. I køkken og bad er der elementer fra HTH.

Om Classic sommerhusene

Classic er vores klassiske og traditionelle nordiske sommerhuse. Huset har saddeltag. De har en gennemtænkt indretning, der lever op til den moderne families krav.

Her finder du både den charmerende og intime bolig til den lille familie, det mere moderne træhus, det rummelige vinkelhus med hyggelige kroge og det store hus til hele familien eller til udlejning.

Få tegnet Classic efter dine ønsker og behov

Classic-serien består af 12 forskellige grundplaner. Du kan vælge grundplanerne som de er, eller få dem tilrettet, så de passer til dine ønsker og behov, uden det koster dig ekstra.

 

Bestil en fremvisning

Vil du gerne se et Frifeldt hus på et andet tidspunkt end åbent hus datoerne. Ring til os eller skriv dit navn og telefonnummer i felterne, så ringer vi dig op og aftaler sted og tidspunkt.

Alex Bordinggaard

Salgs- og byggerådgiver

phone+45 4080 7009

mailalex@frifeldt.dk

Alex Bordinggaard

keyboard_arrow_up