Hvornår og hvor?

Sted

Lundgaardsvej 28
8300 Odder

Tidspunkt

Søndag d. 26. februar
kl. 12.00 - 14.00

Boligareal

125 m2

Grundplantegning

Hent grundplantegning

Lundgaardsvej

Boligen er på 125 m² og indrettet med fire gode værelser samt to badeværelser, hvor af det ene er med spa. Derudover indeholder sommerhuset en rummelig stue, der hænger sammen med husets køkken-alrum med loft til kip, en "smart hems" samt en dejlig overdækket terrasse.

Huset er et vinkelhus. Facaden er beklædt med sortmalet gran og taget er sadeltag med tagpap. I stuen og køkken-alrum er der listeloft fra I-wood samt glatte hvide fibergibsvægge med filt. Husets to badeværelser er ligeledes beklædt med glatte hvide fibergibsvægge med filt. Resten af huset er beklædt med hvid Huntonit på vægge og lofter. 

Om Modern Classic sommerhusene

Det klassiske sommerhus har fået en opgradering i denne Modern Classic hustype. Huset har saddeltag. Her kombineres den klassiske sommerhusstemning med et moderne stilrent udtryk.

Få tegnet Modern Classic efter dine ønsker og behov

Modern Classic-serien består af 8 forskellige grundplaner. Du kan vælge grundplanerne som de er, eller få dem tilrettet, så de passer til dine ønsker og behov.

 

Bestil en fremvisning

Vil du gerne se et Frifeldt hus på et andet tidspunkt end åbent hus datoerne. Ring til os eller skriv dit navn og telefonnummer i felterne, så ringer vi dig op og aftaler sted og tidspunkt.

Bjarne Nielsen

Salgschef

phone+45 97 47 24 60

mailbjarne@frifeldt.dk

Bjarne Nielsen

keyboard_arrow_up