Hvornår og hvor?

Sted

Karen Brands Vej 114
6960 Hvide Sande

Tidspunkt

Søndag d. 28. april
kl.11.00 - 13.00

Boligareal

127 m2

Grundplantegning

Hent grundplantegning

Karen Brands Vej

Boligen er på 127 m² og indrettet med fire gode værelser, to badeværelser, hvor det ene er med sauna, aktivitetsrum og en rummelig stue, der hænger sammen med husets dejlige køkken-alrum.

Sommerhuset er omgivet af store terrasser med et samlet areal på i alt 80 m².

Facaden er beklædt med cedertræ og taget er med tagpap. Indvendigt er væggene beklædt med hvidmalet træbeklædning. Der er lyse Troldtekt lofter i alle rum. Troldtekt giver god akustik og et godt indeklima. I køkken og bad er der elementer fra HTH.

Om Function sommerhusene

Function er det moderne sommerhus til den nye generation af sommerhuskøbere – og alle andre, der søger nye veje, har mod på at eksperimentere og prøve nyt. 

Huset har et moderne minimalistisk udtryk og er indrettet efter simple principper: En enkel grundplan med gode regulære rum og ekstrem god udnyttelse af husets kva­dratmeter. Husets tag er med ensidigt fald.

Få tegnet Function efter dine ønsker og behov

Function-serien består af 6 forskellige grundplaner. Du kan vælge grundplanerne som de er, eller få dem tilrettet, så de passer til dine ønsker og behov, uden det koster dig ekstra.

 

Bestil en fremvisning

Vil du gerne se et Frifeldt hus på et andet tidspunkt end åbent hus datoerne. Ring til os eller skriv dit navn og telefonnummer i felterne, så ringer vi dig op og aftaler sted og tidspunkt.

Bjarne Nielsen

Salgs- og byggerådgiver

phone+45 2524 7020

mailbjarne@frifeldt.dk

Bjarne Nielsen

keyboard_arrow_up