Hvornår og hvor?

Sted

Dyrehaven 31, Øster Hurup
9560 Hadsund

Tidspunkt

Søndag d. 25. feb
kl. 12.00 - 14.00

Boligareal

177 m2

Grundplantegning

Hent grundplantegning

Dyrehaven

Boligen er på 177 m² og har en veludnyttet planløsning med fem gode værelser, tre badeværelser og en rummelig stue, der kun er adskilt fra det dejlige køkken-alrum, af en opmuret brændeovn med udsigt til begge sider. Centralt i sommerhuset finder du et stort aktivitetsrum, som udover at danne rammerne om husets aktiviteter, også fungerer som husets fordelergang. Der er en lækker seperat spaafdeling med sauna i forlængelse af badeværelse og direkte udgang til afskærmet udebruser og stor udespa.

Derudover forefindes en smuk træterrasse på 91 m². Heraf er 34 m² overdækket. 

Facaden er beklædt med sortmalet gran med felter i Thermowood og taget er med ensidigt fald i tagpap. I badeværelser er der hvide glatte gipsvægge og i entré, aktivitetsrum, køkken/stue og på samtlige værelser hvidmalet træbeklædning. Der er lyse Troldtekt lofter i alle rum. Troldtekt giver god akustik og et godt indeklima. I køkken og bad er der elementer fra HTH.

OBS OBS OBS:
Bemærk venligst, at gps/vejvisning evt. kan vildlede, da husets adresse endnu er så ny, så vær ekstra opmærksom på din gps. Adressen er som sagt Dyrehaven 31, Øster Hurup, 9560 Hadsund.

Om Function sommerhusene

Function er det moderne sommerhus til den nye generation af sommerhuskøbere – og alle andre, der søger nye veje, har mod på at eksperimentere og prøve nyt. 

Huset har et moderne minimalistisk udtryk og er indrettet efter simple principper: En enkel grundplan med gode regulære rum og ekstrem god udnyttelse af husets kva­dratmeter. Husets tag er med ensidigt fald.

Få tegnet Function efter dine ønsker og behov

Function-serien består af 6 forskellige grundplaner. Du kan vælge grundplanerne som de er, eller få dem tilrettet, så de passer til dine ønsker og behov, uden det koster dig ekstra.

 

Bestil en fremvisning

Vil du gerne se et Frifeldt hus på et andet tidspunkt end åbent hus datoerne. Ring til os eller skriv dit navn og telefonnummer i felterne, så ringer vi dig op og aftaler sted og tidspunkt.

Alex Bordinggaard

Salgs- og udviklingschef

phone+45 4080 7009

mailalex@frifeldt.dk

Alex Bordinggaard

keyboard_arrow_up