Hvornår og hvor?

Sted

Arvidvej 122, 6960 Hvide Sande

Tidspunkt - AFLYST!

Søndag d. 3. maj
Fra kl. 13 - 15

Boligareal

120 m2

Grundplantegning

Hent grundplantegning

Arvidvej

Huset der fremvises, er et charmerende Modern Classic sommerhus på 120 m2 og har alt det, man forbinder med god dansk sommerhushygge. Det er tegnet og tilrettet i tæt samarbejde med bygherre, så de her kunne få deres drømme-sommerhus. 

Huset har tre værelser med plads til dobbeltsenge, hems, stort aktivitetsrum og to badeværelser. Stue, køkken og spiseafdeling er slået sammen til ét stort fællesrum. Et redskabsrum er derudover tilknyttet huset.

I stue og alle værelser er væggene beklædt med hvid træbeklædning. Overalt er der hvide Troldtekt lofter. Troldtekt giver god akustik og bidrager til et godt indeklima. I køkken og bad er der monteret elementer fra HTH.

Sommerhuset er opført med sortmalet klinkbeklædning af nordisk gran og tagpap med listedækning.  De isatte STM-vinduer er med alu/træ og valgt med 3-lags lavenergiruder, som er hvide indvendig og sorte udvendig.

Om Modern Classic sommerhusene

Det klassiske sommerhus har fået en opgradering i denne hustype Modern Classic. 

Her kombineres den klassiske sommerhusstemning med et moderne stilrent udtryk.

Få tegnet Modern Classic efter dine ønsker og behov

Modern Classic-serien består af 8 forskellige grundplaner. Du kan vælge grundplanerne som de er, eller få dem tilrettet, til dine ønsker og behov, uden det koster dig ekstra.

Bestil en fremvisning

Vil du gerne se et Frifeldt hus på et andet tidspunkt end åbent hus datoerne. Ring til os eller skriv dit navn og telefonnummer i felterne, så ringer vi dig op og aftaler sted og tidspunkt.

Alex Bordinggaard

Salgs- og byggerådgiver

phone+45 4080 7009

mailalex@frifeldt.dk

Alex Bordinggaard

keyboard_arrow_up