Hvornår og hvor?

Sted

Grusbakken 19
4550 Asnæs

Tidspunkt

Søndag d. 10. marts 
kl. 12.00 - 14.00

Boligareal

128 m2

Grundplantegning

Hent grundplantegning

Grusbakken

Huset har et boligareal på 128 m2, består af 4 store soveværelser, alkove, stort kombineret køkken/stue og badeværelse med sauna og spa. Sommerhuset er omgivet af store terrasser med et samlet areal på i alt 128 m2.

I entré og køkken/stue er der hvide gipsvægge og på værelserne hvidmalet træbeklædning. Der er lys Troldtekt lofter i alle rum. Troldtekt giver god akustik og et godt indeklima. I køkken og bad er der elementer fra HTH.

Om Life sommerhusene

Life-husene giver dig alle de moderne bekvemmeligheder og lidt ekstra luksus i et hus med et nutidigt æstetisk udtryk.

Life er arkitekttegnede sommerhuse med plads til hele den krævende familie. Høje vinduer sikrer et smukt lysindfald året rundt, mens store vinduespartier ud mod skønne træterrasser giver lyst til at flytte indelivet ud. Huset har fladt tag. 

Få tegnet Life efter dine ønsker og behov

Life-serien består af 5 forskellige grundplaner. Du kan vælge grundplanerne som de er, eller få dem tilrettet, så de passer til dine ønsker og behov, uden det koster dig ekstra.

 

Bestil en fremvisning

Vil du gerne se et Frifeldt hus på et andet tidspunkt end åbent hus datoerne. Ring til os eller skriv dit navn og telefonnummer i felterne, så ringer vi dig op og aftaler sted og tidspunkt.

Alex Bordinggaard

Salgs- og byggerådgiver

phone+45 4080 7009

mailalex@frifeldt.dk

Alex Bordinggaard

keyboard_arrow_up